CARPE DIEM

Vinurile Carpe Diem reprezintă un vis devenit realitate. Ceea ce inițial părea o aspirație ireala, astăzi se mîndrește deja cu primele medalii de aur obținute la renumite concursuri internaționale

Breaking Red

Vin roșu sec, de culoare rubinie. Produs din struguri selectați din soiurile Fetească Neagră, Cabernet Sauvignon și Merlot. Te va cuceri prin bogăție și noblețe, cu arome fine de coacăză neagră, vișine, mure, pomușoare, cu accente de cacao și condimente dulci. Gust intens, elegant, cu nuanțe de vișine, pomușoare, coacăză, mure și ciocolată, care trec într-un postgust armonios și de lungă durată.
Vinul a fost maturat timp de 12 luni în barrique francez.
Ediție limitată 4900 st
Temperatura de servire 16-18°C

Medaliat cu aur la:

  1. MundusVini 2019
  2. AsiaImportNews 2019
  3. Berliner Wine Trophy 2019
  4. Asia Wine Trophy 2019

Feteasca Regala

Acest vin produs din struguri de Feteasca Regală ce provin din regiunea Codru are o culoare galben-strălucitoare cu un buchet floral de salcâm și măr.
Gustul bine echilibrat, proaspăt, cu note de caise și mere este perfect pentru serile călduroase de vară.
Se combină perfect cu o varietate largă de bucate din produse de mare, dar și cu salatele ușoare și bucatele din pui.
Ediție limitată 5600 st
Temperatura de servire 6-8°C

Femme Fatale

Acest vin reprezintă un mariaj delicat între 2 soiuri autohtone: Feteasca Regală (50%) și Feteasca Albă (50%). Strugurii pentru acest vin au fost crescuți cu mare grijă în regiunea Codru și au fost culeși manual la momentul maturității optime în prima jumătate a lunii septembrie.Vin alb sec de culoare galben pai , cu arome ușoare de măr, nectarine și flori de salcîm. Gust bogat în arome de măr, nectarine, piersică și note ușor florale care trece întru-n postgust proaspăt și elegant.
Se recomandă să fie servit cu pește și preparate din carne de pasăre, carne de porc, brânzeturi lejere și fructe.
Ediție limitată 8200 st
Temperatura de servire 6-8°C

Medaliat cu aur la: 

  1. Berliner Wine Trophy 2018  
  2. Asia Wine Trophy 2018

Chardonnay 2017

Acest vin proaspăt din recolta anului 2017 are un buchet bogat in arome de mere verzi, caise și arahide. Gustul foarte expresiv și destul de lung pentru un vin din Chardonnay, se combină perfect cu diverse bucate din pește și fructe de mare, precum și mîncăruri orientale aromate și ușor picante, brînză proaspată de capră, salate și fructe.
Se recomandă a fi servit la temeperatura de 7-9 °C
Ediție limitata de 3800st

Bad Boys 2017

Vin roșu sec de culoare rubinie intensă, bogat în arome de cireșe negre și mure de pădure, ușor condimentat cu note de piper negru și vanilie. Gust intens, armonios cu note de mure, vișine dulci și cireșe negre completate de piper și cacao, cu un postgust lung și elegant.
Maturat 12 luni în barrique francez.
Ediție limitată de 7200 sticle
Temperatura de servire 16-18°C

Medaliat cu aur la:

  1. Berliner Wine Trophy 2019
  2. Asia Wine Trophy 2019
  3. Portugal Wine Trophy 2019
  4. MundusVini 2020

Merlot

Vin roșu sec de o culoare rubinie deschisă, bogat în arome cu note de cireșe negre, cocăză, pomușoare de pădure, prune , peste care apar note de trufe și ciocolată. Gustul debutează cu cireșe negre, ciocolată și vanilie, peste care vin atingeri fine de ardei gras, piper și salvie. Aciditatea de vișină este rapid controlată de taninuri fine, dar pregnante, semn că vinul va avea o viață lungă.
Vinul a fost maturat timp de 12 luni în barrique francez.
Ediție limitată 9900 st
Temperatura de servire 16-18°C

Medaliat cu aur la Vinarium Bucuresti 2020

Vreti sa le incercati?

Contact

+40 786 161 830
office@vinbun.ro